O nouă societate de fabricare a vinurilor ia naștere în Cernavodă

by admin 2
0 comentariu 13 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Provinex SRL, o nouă societate de fabricare a vinurilor, își are sediul în orașul Cernavodă, județul Constanța, conform datelor publicate în Monitorul Oficial al României. Conform rezoluției emise de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța, societatea a fost înregistrată și autorizată în baza cererii depuse.

Capitalul social al firmei este de 1000 de lei, distribuit în 100 de părți sociale în valoare de 10 lei fiecare. Provinex SRL operează în domeniul fabricării băuturilor, conform clasificării CAEN. Durata de funcționare a societății este nedeterminată.

Fondatorii Provinex SRL sunt Provitis Serv SRL, cu sediul în Cernavodă, și Trantu Panait, care îndeplinește și funcția de administrator. Trantu Panait mai apare în calitate de administrator în alte companii precum Vinex Murfatlar SRL, Trantuvin Dobrogea SRL și Trantuvin Centru SRL.

Provitis Serv SRL, înființată în 2005, este specializată în cultivarea strugurilor și are sediul social tot în Cernavodă. În anul 2022, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 20.831.201 lei și un profit de 269.810 lei, având 75 de angajați.

Necșulescu Daniela este asociatul unic al Provitis Serv SRL, iar Stănescu Antonela îndeplinește funcția de administrator. Numele lui Necșulescu Daniela mai apare și în Provinex SRL, în timp ce numele lui Stănescu Antonela este asociat cu firma Ast Consult & Serv SRL, unde deține funcția de asociat unic și administrator.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00