Campania Blood Network în Constanța: Donează sânge și primești bilete la Untold și Neversea

de admin 2
0 comentariu 22 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea continuă demersul lor caritabil prin intermediul campaniei Blood Network, prin care încurajează donarea de sânge. În acest weekend, caravana mobilă a campaniei se va afla în Constanța, mai exact în parcarea Kaufland, de pe bulevardul Tomis 437.

Cei care aleg să doneze sânge la caravana mobilă, în zilele de sâmbătă, 24 iunie, și duminică, 25 iunie, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu pe platforma reteaua.sieudonez.ro, vor fi răsplătiți cu un bilet de o zi pentru prima zi a festivalului Untold sau Neversea din anul 2023, precum și cu tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România.

Este important de menționat că donarea de sânge în cadrul caravanei mobilă este posibilă doar în limita capacității de recoltare.

Pentru cei care doresc să doneze sânge în Centrele de Transfuzii, trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com și să completeze formularul de înscriere disponibil în secțiunea Blood Network. De asemenea, trebuie să atașeze o poză cu adeverința de donator. După finalizarea acestor etape, aceștia vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu ajutorul căruia vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale pentru festivalurile Untold sau Neversea.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00