Plăcintă cu brânză cheddar și legume

de admin 2
0 comentarii 42 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 500 g broccoli proaspăt sau conopidă proaspătă;
  • 1 ceapă;
  • 1 ardei gras verde;
  • 100 g brânză cheddar;
  • 200 ml de lapte;
  • 2 ouă;
  • 10 g unt;
  • sare şi piper;

Mod de preparare:

  1. Puneţi la fiert bucăţile de broccoli sau conopidă şi lăsaţi 5 minute pe foc. Scurgeţi legumele, tocaţi mărunt ceapa şi ardeiul gras, adăugaţi peste celelalte legume.
  2. Bate ouăle, adăugaţi în ele brânza cheddar şi laptele. Amestecaţi bine, după care adăugaţi în compoziţia de legumele. Asezonaţi cu sare şi piper.
  3. Încălziţi cuptorul la 200°C. Într-un vas termorezistent, tapetaţi cu unt ori adăugaţi o hârtie de copt, apoi turnaţi compoziţia. Lăsaţi la cuptor timp de 40-45 de minute, până când suprafaţa de deasupra devine aurie.
  4. Plăcinta se scoate din vas, se lasă la răcit circa 5 minute, apoi se taie şi se serveşte caldă.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW