Budincă de legume

de admin 2
0 comentarii 170 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 3 cartofi;
  • 2 linguri făină;
  • 500 g broccoli;
  • 3 roșii;
  • 1 ceapă roșie mică;
  • 1 lingură margarină;
  • 100 ml smântână vegetală;
  • 200 g brânză tofu rasă;
  • sare;
  • piper;
  • ulei.

Mod de preparare:

  1. În 200 ml de apă, pui făina și fierbi la foc mic până obții un sos gros. Adaugi margarina, amesteci și pui sare și piper după gust.
  2. Închizi focul și, cât este sosul fierbinte, adaugi smântâna vegetală și brânza tofu rasă și omogenizezi.
  3. Fierbi cartofii în coajă, îi descojești și îi tai după bunul plac. Rupi broccoli-ul în buchețele, pe care le opărești în apă cu sare 2-3 minute și le scurgi bine. Speli roșiile și le tai cubulețe, iar ceapa o faci rondele.
  4. Așezi legumele într-un vas și torni sosul alb peste ele. Dai la cuptor 40 de minute sau până când budinca s-a rumenit la suprafață.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW