George Simion anunță nominalizarea candidaților pentru alegerile europarlamentare din 2024

by admin 2
0 comentariu 14 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a anunțat nominalizarea a trei candidați pentru alegerile europarlamentare din 2024 – Avram Fițiu, Cristian Terheș și Gheorghe Piperea, într-un eveniment desfășurat la Sibiu.

Simion a prezentat și programul de guvernare în 15 capitole, dorind să îl supună dezbaterii publice și să primească propuneri din partea cetățenilor.

Parlamentarii Sebastian Ilie Suciu și Gheorghe Adrian Cătană vor candida la alegerile parlamentare din 2024, iar Simion a menționat că Alianța are oameni buni pentru Primărie și Consiliul Local în Sibiu.

Cu privire la alegerile locale, Simion a subliniat că estimările arată un procent de aproximativ 15% pentru AUR, dar crede că pot obține un rezultat mai bun. Candidatul AUR sau candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România este considerat a fi viitorul primar al municipiului Sibiu.

Platforma “Reconstruim România – Program de guvernare AUR în 15 puncte” a fost prezentată de reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor în cadrul evenimentului de la Sibiu.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00