Liderul PNL, Nicolae Ciucă, susține că polițiștii protestatari nu au motive întemeiate

by admin 2
0 comentariu 14 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Liderul PNL și fostul premier al României, Nicolae Ciucă, susține că polițiștii care protestează împotriva tăierii pensiilor speciale nu au nicio justificare pentru revolta lor.

“Toate aceste măsuri au fost convenite în prealabil cu instituțiile implicate, înainte de a fi discutate politic. Cred că atunci când vor înțelege și vor vedea efectele acestor măsuri, nu vor mai avea motive să protesteze”, a transmis Nicolae Ciucă.

Membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) vor organiza un protest luni, timp de două ore, în Parcul Izvor, la intrarea de la Camera Deputaților, solicitând eliminarea pensiilor militare din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), precum și actualizarea sporurilor, indemnizațiilor și compensațiilor pentru chirie.

“Având în vedere intențiile legislative, comunicate public de către coaliția de guvernare, de a adopta săptămâna viitoare proiectul de lege Plx 244/2023 prin Comisiile de muncă și finanțe ale Camerei Deputaților, în zilele de luni și marți, și prin plenul acestei instituții decizionale miercuri, 28 iunie 2023, vă informăm că începând de luni, 26 iunie, timp de 3 zile, între orele 12:00-14:00, SNPPC va organiza proteste în Parcul Izvor, la intrarea de la Camera Deputaților”, se menționează într-un comunicat emis de SNPPC.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00