Regele Charles al III-lea își lansează canalul de YouTube alături de vedetele de la Hollywood

by admin 2
0 comentariu 19 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, a lansat propriul său canal YouTube în colaborare cu celebrități de la Hollywood, precum Idris Elba, Olivia Colman și Woody Harrelson, într-un efort de a promova conținutul dedicat mediului înconjurător pe canalul RE:TV, conform news.ro.

RE:TV reprezintă o nouă platformă ce are ca scop evidențierea “soluțiilor durabile la criza climatică și biodiversitate”, conform declarațiilor Regelui Charles al III-lea. Acest canal reprezintă o extensie a organizației sale de caritate RE:TV, înființată în 2020.

“Am dedicat o parte din viața mea încercând să conving oamenii și companiile să conștientizeze criza climatică și să găsească soluții”, a declarat Regele Charles al III-lea cu ocazia lansării proiectului.

Cu această ocazie, RE:TV a realizat un scurtmetraj intitulat “The Speeches: 50 Years of Speaking Up For The Planet“.

Actorii precum Idris Elba, Olivia Colman, Woody Harrelson și Glenn Close citează fragmente din discursurile monarhului despre mediu, pe fundalul unor imagini cu defrișări și dezastre legate de încălzirea globală.

În total, organizația a produs aproximativ o sută de scurtmetraje despre inițiative de mediu din întreaga lume. Aceste filme au fost difuzate pe platforme precum Bloomberg și sunt acum disponibile pe YouTube.

Regele este cunoscut pentru angajamentul său în favoarea protecției mediului înconjurător.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00