Vine cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival”

de admin 2
0 comentariu 21 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Târgul anual de artă și antichități, cunoscut sub numele de „Art & Craft Constanța Revival”, va începe vineri, 30 iunie, la ora 14:00. Evenimentul va avea loc în Piața Ovidiu, pe aleea din dreapta Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța și se va desfășura până pe 27 august.

Centrul Vechi al orașului va găzdui o mulțime de artiști specializați în artă și meșteșuguri tradiționale, colecționari și vânzători de antichități, obiecte de artă, bijuterii vintage și bijuterii realizate de designeri, cartofilie, numismatică, machete auto, piese vestimentare tradiționale românești, creații handmade și suveniruri estivale realizate în atelierele locale.

În cadrul acestui eveniment, organizat de ArtAntik Gallery, cu sprijinul Asociației „Atelierul de Proiecte” și a sponsorilor, vizitatorii vor putea participa la peste 100 de ateliere gratuite de creație artistică și educație plastică pentru copii, precum și la activități recreativ-educative pentru adulți.

Profesori de artă, artiști plastici, meșteri și artizani vor susține ateliere demonstrative de metaloplastie, pielărie, sculptură și modelaj ceramic, pictură și orfevrărie. Toate aceste activități vor avea loc într-un spațiu special amenajat, oferit de Primăria Municipiului Constanța. Înscrierile la atelierele gratuite pot fi făcute prin telefon sau prin mesaj WhatsApp la numărul 0727.826.845.

Programul primelor 10 zile ale evenimentului „Art & Craft Constanța Revival” din ediția a VIII-a, în 2023, include ateliere pentru copii și activități interactive. Printre acestea se numără ateliere de țesut manual, creație de jucării zburătoare din hârtie, vânătoare de comori arhitecturale, desene vesele, string art, creație de roboței din materiale reciclate, pictură pe magneți din ipsos și împletit manual.

Pentru a beneficia de activitățile artistice și recreativ-educative, participanții trebuie să se înscrie în prealabil, în limita locurilor disponibile. Târgul va fi deschis zilnic între orele 10:00 și 22:00 până la data de 27 august.

De asemenea, evenimentul poate fi urmărit online pe pagina de Facebook a Constanța Revival: https://www.facebook.com/targantichitaticonstanta

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00