Acvariul de pe faleza Cazinoului din Constanța rămâne închis în ciuda sezonului estival, dezamăgind vizitatorii

de admin 2
0 comentariu 16 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Acvariul de pe faleza Cazinoului din Constanța, închis pentru lucrări de mentenanță, rămâne închis în ciuda cererilor constănțenilor și a turiștilor care îl vizitează zilnic.

Instituția a fost închisă pe data de 24 februarie 2023, din cauza unei bucăți desprinse din tavan, însă până în prezent nu s-a anunțat data redeschiderii sau stadiul lucrărilor de reparație. Cu toate că în urmă cu câțiva ani s-au realizat consolidări și reconfigurări în zonă, publicul este dezamăgit de lipsa de informații cu privire la situația actuală.

Localnicii și turiștii care vizitează faleza Cazinoului se plâng că nu au alternative de petrecere a timpului liber în această zonă aglomerată în timpul verii. Grațiela M., o localnică, atrage atenția asupra necesității lucrărilor de renovare și reabilitare a clădirii, dar consideră că este inacceptabil ca acvariul să fie închis în plin sezon estival. Gheorghe D., un turist din Timișoara, a fost dezamăgit să descopere că acvariul este închis când a venit să-l viziteze cu nepoții săi.

Directorul interimar al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Ionuț Nache, declară că clădirea necesită o expertiză amănunțită și că se lucrează la un proiect cu fonduri europene pentru construirea unui nou acvariu în curtea complexului. Până când va fi finalizată expertiza și vor începe lucrările de reabilitare, data exactă a redeschiderii acvariului rămâne necunoscută.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00