Agromec Mangalia SA scoate la vânzare un teren intravilan din Mangalia

by admin 2
0 comentariu 16 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Președintele Consiliului de Administrație al SC Agromec Mangalia SA, doamna Iorga Simona-Florentina, a fost împuternicită să negocieze și să stabilească prețul de vânzare al companiei. Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Agromec Mangalia SA s-a întrunit în prima parte a lunii mai, iar deciziile luate atunci au fost publicate în Monitorul Oficial al României la data de 23 iunie 2023.

În cadrul ședinței, adunarea a aprobat vânzarea unui teren intravilan în suprafață de 5.407 mp, situat în municipiul Mangalia, împreună cu construcțiile aferente. În plus, doamna Iorga Simona-Florentina, în calitate de președinte al consiliului de administrație, a fost împuternicită să negocieze și să stabilească prețul de vânzare.

Agromec Mangalia SA este o companie fondată în anul 1996 și are sediul în Mangalia, județul Constanța. Principala activitate a companiei constă în activități auxiliare pentru producția vegetală. În anul 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 222.213 lei și o pierdere de peste 31.000 lei, având un număr de 7 salariați.

Acționarii companiei sunt Marinela Crutu (38,54%), Aurica Crutu (30,5%), Iorga Simona-Florentina (22,97%) și persoane fizice din listă (7,99%). Administratorii companiei sunt Iorga Simona-Florentina, Marinela Crutu și Aurica Crutu.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00