Luiza Cala, artistă și poetă a Mangaliei, a fost distinsă cu marele premiu al Concursului Internațional de Creație Literară

de admin 2
0 comentariu 44 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Luiza Cala, artistă plastică, scriitoare și poetă, a fost distinsă cu Marele Premiu la prestigiosul Concurs Internațional de Creație Literară, în secțiunea Poezie!

A patra ediție a Concursului Internațional de Creație Literară a adunat un număr impresionant de 148 de participanți din România, Republica Moldova, Franța, Spania, Belgia, Germania și Coasta de Fildeș. Majoritatea concurenților au provenit din România, demonstrând încă o dată talentul remarcabil al poporului român în domeniul creației literare.

„Textele prezentate în cadrul concursului din acest an s-au remarcat prin calitatea lor tematică și stilistică, evidențiind nu doar imaginația înaltă a autorilor, ci și grija acestora pentru valorificarea specificului limbilor în care au scris. Proza a impresionat în mod deosebit, iar scrierile realizate de către copii au demonstrat un angajament etic remarcabil, fie în mod implicit, fie în mod explicit. Felicităm toți participanții pentru seriozitatea și pasiunea cu care s-au dedicat artei scrierii.”, a declarat Florin Dochia, președintele juriului.

Evenimentul de premiere va avea loc pe data de 21 iulie 2023, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina, începând cu ora 16:30. Maestrul Florin Dochia va înmâna personal premiile. Ești invitat să citești sau să reciți orice creație de-a ta.

Pentru înscrieri la participare, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail festivaluldearte@gmail.com.

Pentru mai multe detalii, accesează festivaluldearte.com.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00