Mensa România organizează primul “Mensa Beach Party” pe litoralul românesc

de admin 2
0 comentariu 41 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Întrucât vara a sosit și gândurile tuturor se îndreaptă către vacanță și concedii, membrii Mensa nu puteau rămâne indiferenți la această atmosferă. Și pentru a combina utilul cu plăcutul, Mensa România va găzdui, în premieră, evenimentul “Mensa Beach Party” în această vară, adunând timp de un weekend membri ai Mensa din întreaga țară pe litoralul românesc. Într-un spațiu neconvențional și relaxant, pe plaja Corbu din județul Constanța, vor avea loc sesiuni de discuții, activități sociale și alte evenimente specifice organizației.

“Ultimele două Adunări Generale ale Mensa România au avut loc în mediul montan din Brașov și Sibiu. Acum a sosit momentul să adunăm membrii noștri pe litoralul românesc. Prima ediție a «Mensa Beach Party» va reuni doar membri români ai Mensa, dar intenția noastră este de a face din acest eveniment o tradiție, urmărind să atragem în viitor membri din alte țări. Acest obiectiv nu ne este străin, mai ales având în vedere că, la sfârșitul anului trecut, Mensa România a avut onoarea de a găzdui la Cluj-Napoca evenimentul „Silvensa”, adică Revelionul Mensa Internațional, la care au participat sute de membri din întreaga lume”, a declarat Andy Jugănaru, președintele Mensa România.

Acțiunile din cadrul primului “Mensa Beach Party” se vor încheia duminică, 2 iulie, cu o sesiune de testare Mensa. Cu această ocazie, cei mai inteligenți constănțeni și nu numai vor avea oportunitatea de a-și evalua coeficientul de inteligență și de a verifica dacă îndeplinesc criteriile pentru a fi membri Mensa, organizația care adună în rândurile sale cei mai inteligenți 2% dintre oameni pe planeta noastră. Pentru a deveni “mensan”, participanții trebuie să depășească pragul de 132 al coeficientului de inteligență conform scării Stanford-Binet.

Sesiunea de testare din 2 iulie se va desfășura într-un mediu educațional, la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Constanța, situat pe strada Traian nr. 19, începând cu ora 11.

Înainte de a participa la testare, toți cei interesați trebuie să se înscrie pe site-ul www.mensaromania.ro, la secțiunea “Testări Mensa” sau accesând link-ul: https://mensaromania.ro/testare-mensa-la-constanta-2/. La testare sunt acceptate persoanele cu vârsta minimă de 11 ani.

Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și conecta persoanele cu un coeficient de inteligență foarte ridicat. În prezent, Mensa Internațional numără peste 165.000 de membri în aproximativ 90 de țări din întreaga lume, adunând în rândurile sale oameni cu un coeficient de inteligență aflat în primii 2% din populația globală.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00