Mesajul președintelui UDTR cu ocazia sărbătorii Kurban Bayramı

de admin 2
0 comentariu 31 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

În perioada 28 iunie – 1 iulie, comunitatea etnică turcă sărbătorește una dintre cele mai importante sărbători religioase ale Islamului, Kurban Bayramı, cunoscută și sub denumirea de Sărbătoarea Sacrificiului. Pe durata acestor patru zile de celebrare, Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) va distribui pachete cu carne provenită din sacrificarea oilor și bovinelor prin intermediul comisiei de religie, cu sprijinul Federației Turcilor din Olanda, la filialele din întreaga țară.

Președintele UDT, Fedbi Osman, a transmis urări călduroase de sărbători, exprimându-și dorința ca aceste zile de celebrare să aducă bucurie și satisfacție spirituală în sufletele oamenilor și să îi găsească sănătoși. De asemenea, el a adresat gânduri binecuvântate pentru toți cei care au avut privilegiul de a efectua pelerinajul la locurile sfinte din Mecca și Medina, dorindu-le să păstreze mereu în suflete o gândire pioasă pentru întreaga umanitate.

Astfel, comunitatea turcă își exprimă sentimentele de recunoștință și aduce omagiu tradițiilor și valorilor religioase în această perioadă specială.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00