Mihaela Noroc, autoarea renumitului Atlas al Frumuseții, lansează proiectul ‘Femeile României’

de admin 2
0 comentariu 21 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Mihaela Noroc lansează proiectul “Femeile României” și inaugurează pagina dedicată în Ziua Universală a Bluzei Românești.

Autoarea renumitului Atlas al Frumuseții, călătorind în 100 de țări și fotografiind femei din întreaga lume, își propune acum să exploreze și să evidențieze frumusețea și povestea femeilor din România. Cu o pagină nouă pe Facebook, intitulată “Femeile României”, Mihaela Noroc invită publicul să descopere portretele și poveștile româncelor și să le celebreze împreună.

În următorii ani, autoarea intenționează să fotografieze sute de femei române și să le prezinte într-un album dedicat. În paralel, Atlasul Frumuseții, proiectul care a cunoscut un succes global, poate fi achiziționat de către cei interesați.

Mihaela Noroc încurajează oamenii să-și prețuiască cultura și să învețe despre alte culturi, susținând că tradițiile și progresul pot coexista armonios. Pentru a se alătura acestui nou demers și a fi la curent cu poveștile fascinante ale femeilor române, Mihaela Noroc îi invită pe toți să urmărească pagina “Femeile României” și să împărtășească această inițiativă cu cât mai mulți prieteni.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00