Cea de-a III-a ediție a Forumul Smart Village la Jupiter

de admin 2
0 comentariu 31 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Forumul Smart Village, în cea de-a III-a ediție, se desfășoară pe litoralul românesc, concentrându-se asupra unor teme esențiale. Principalele sesiuni sunt dedicate tranziției verzi pentru o redresare durabilă și eficientă, coeziunii de la urgență la reziliență, tranziției digitale pentru cetățeni și implicării cetățenilor în dezvoltarea locală.

Ca în fiecare an, evenimentul atrage vorbitori importanți, care aduc teme și prezentări relevante și interesante. Printre invitați se numără secretari de stat din ministere și directori din administrația centrală, antreprenori, inventatori de renume mondial, cercetători în domeniul activităților rurale, oameni de afaceri și furnizori de programe Smart Village Solutions.

Discursurile europarlamentarului Rovana Plumb și ale șefei Comisiei Europene în România vor sublinia avantajele României în dezvoltarea inteligentă a mediului rural, precum și oportunitățile oferite de programele structurale de finanțare europeană, investițiile PNRR în eficiența energetică, succesul procesului de tranziție către digitalizare, inovare și soluții tehnologice, sustenabilitate și agricultură bio.

Ediția a III-a a Forumului “Smart Village” din 2023 continuă tradiția anilor precedenți, promovând networking-ul între reprezentanții autorităților rurale, mediul de afaceri și sectorul academic, într-un cadru unic.

Agenda evenimentului poate fi consultată pe site-ul smartvillageevents.com/agenda-forum-editia-a-treia/, unde se regăsesc subiectele și tematicile abordate în acest an. De asemenea, pe pagina smartvillageevents.com/speakeri se găsesc informații despre speakerii care și-au confirmat prezența pe parcursul celor 4 zile de conferințe.

Profesionalismul, experiența și spiritul de inițiativă se vor întâlni joi, 29 iunie 2023, la sala de evenimente a hotelului DELTA, în stațiunea Jupiter. Participanții vor avea oportunitatea să petreacă câteva zile alături de profesioniști, bucurându-se de cunoaștere și de farmecul litoralului, într-un cadru modern, competitiv, prietenos și activ. Scopul discuțiilor va fi de a aborda subiecte de interes și de a găsi soluții la problemele dezvoltării localităților.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00