Florile aducătoare de moarte: O poveste adevărată

de admin 2
0 comentariu 19 vizualizari 4 minute de citit
A+A-
Reset

Din motive de securitate, persoana intervievată a ales să-și păstreze anonimatul. De asemenea, reporterul nu-și dezvăluie identitatea, deoarece povestea în sine este subiectul principal. Această poveste nu poate fi găsită în nicio postare, scriere sau știre oficială.

„Domnule reporter, putem să începem? Da, da? Bine. Deci mă aflam la Școala Nr. 1 din Mangalia. Urma să mă duc la cancelarie când mă oprește o colegă…”

Reporter: „Mai încet, vă rog. Haideți să nu ne grăbim. Avem toată ziua la dispoziție.”

„Ușor pentru dumneavoastră. Noi, profesorii, avem o grămadă de făcut în perioada asta. Mulți își încep concediul, la noi… eh…”

Reporter: „Bine, bine. Haideți cu începutul. Spuneți-mi numai ce s-a întâmplat. Am auzit că a fost un incident la o biserică din cartierul Coloniști destul de recent, în anul 2021 sau 2022.”

„Da, domnule. Da, da. Prima dată când am auzit-o de la colega mea, efectiv nu mi-a venit să cred. A doua oară m-am gândit ce om. Vedeți dumneavoastră ce face lăcomia din oameni?”

Reporter: „Ce s-a întâmplat mai exact?”

„Pe omul ăsta tot cartierul îl știe. Tot cartierul! Am stat și eu aici o perioadă. Acum stau la 2 Mai. Am o casă la curte și trebuie îngrijită. Bine, ca să nu vă supărați. Am să vă spun că omul ăsta lucra la negru și tocmai ce trecea pe lângă biserica din cartier când i s-a cășunat pe florile din ghiveci așezate în fața bisericii. Ce să vedeți? Le-a furat, domnule!”

Reporter: „Nu l-a văzut nimeni?”

„Nu. Că el s-a uitat încolo, s-a uitat coace. Și le-a luat uite așa!”

Reporter: „Presupun că preotul sau îngrijitorul a anunțat autoritățile.”

„Stați să vedeți, domnul meu, că mai este ceva. Hoțul a luat florile, dar cu ce scop? Să le vândă! Și le-a vândut unui om care avea curte și avea nevoie de ceva. Ei! Ghiciți ce s-a întâmplat! Când a ajuns poliția la hoț, l-au identificat, vă dați seama, dacă toată lumea îl știa. Și ca să vedeți dumneavoastră, omul a murit! Era mort când l-au găsit polițiștii!”

Reporter: „Așa deodată?”

„Da, da! Dacă asta nu-i pedeapsă de la Dumnezeu! Na, poftim! Să vezi și tu. Și stați să vedeți final fericit. Când l-au declarat mort, omul care a cumpărat florile s-a speriat atât de tare încât s-a dus la biserică ca să înapoieze florile!”

Reporter: „S-a speriat…”

„Exact, exact! S-a speriat de furia lui Dumnezeu!”

Reporter: „Dumneavoastră sunteți credinciosă?”

„Da, domnule. Sunt profesor de religie.”

Reporter: „Vă mulțumesc.”

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00