GLO Marine inaugurează un nou birou în Mangalia

de admin 2
0 comentariu 24 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

GLO Marine, un lider în soluții de modernizare și conversie, se mândrește să anunțe deschiderea noului birou situat în Mangalia, începând de joi, 29 iunie. Această mișcare strategică face parte din planul lor de transformare pe o perioadă de doi ani, având ca obiectiv stabilirea unei direcții noi și furnizarea de soluții eficiente și adaptate pentru proiectele lor.

Biroul din Galați va continua să fie centrul capacităților lor de design și inginerie, în timp ce biroul din Londra va rămâne baza pentru clienții din vest și va continua să conducă dezvoltarea companiei. Deschiderea biroului din Mangalia va permite GLO Marine să fie mai aproape de clienții lor și să răspundă prompt nevoilor acestora în mod eficient.

Prin îmbunătățirea comunicării și colaborării, GLO Marine se angajează să ofere o satisfacție excepțională clienților lor, depășindu-le așteptările. De asemenea, prezența lor în Mangalia va promova parteneriate mai puternice cu alte companii din regiune, facilitând integrarea fără probleme a diferitelor discipline în operațiunile lor și asigurând realizarea rapidă și eficientă a proiectelor de succes.

Echipa GLO Marine este entuziasmată de această schimbare strategică și de oportunitățile multiple pe care le aduce atât clienților lor valoroși, cât și companiei în sine. Această decizie reconfirmă angajamentul lor față de excelență pe piața maritimă și consolidarea poziției lor de lider.

Pentru a fi la curent cu ultimele actualizări și pentru a afla mai multe despre angajamentul lor față de excelență, urmăriți pagina lor de socializare. GLO Marine transmite sincere mulțumiri pentru încrederea și sprijinul acordat și promite să rămână în continuare o companie de încredere și inovatoare în domeniul lor de activitate.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00