Astăzi, la Primăria Municipiului Mangalia, va avea loc ședința cu peste 60 de proiecte

by admin 2
0 comentariu 16 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la o ședință ordinară, care va avea loc astăzi, 29 iunie, la ora 16:30. Ședința se va desfășura atât prin prezența fizică a consilierilor, cât și prin mijloace electronice. Pe ordinea de zi se regăsesc peste 60 de proiecte de hotărâre cu caracter administrativ și social.

Unul dintre aceste proiecte vizează suspendarea plății tarifului de parcare pentru utilizarea locurilor de parcare cu tarif orar, amenajate în Mangalia și stațiunile sale. Alte proiecte au ca scop rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Mangalia pentru anul în curs și actualizarea situației financiar-contabile a instituției publice, în vederea scăderii debitelor pentru persoanele juridice radiate din Registrul Comerțului.

În cadrul aceleiași ședințe, se va dezbate aprobarea numărului și cuantumului burselor școlare pentru anul școlar 2022-2023, precum și un proiect care privește acordarea unui premiu onorific seniorilor orașului care ating anumite vârste.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00