Casa Albă explică liniile de pe faţa preşedintelui Joe Biden

by admin 2
0 comentariu 39 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Casa Albă a dezvăluit că liniile misterioase observate pe faţa preşedintelui american Joe Biden în ultimele zile au fost cauzate de o mască de tratament pentru apneea de somn, conform AFP. Această clarificare vine în urma speculaţiilor jurnaliştilor că Biden ar fi fost internat în spital, iar liniile ar fi rezultat de la o mască de oxigen.

Semnele orizontale de pe piele au fost observate de jurnalişti la începutul săptămânii şi miercuri, când preşedintele pleca de la Washington spre Chicago.

Un adjunct al purtătorului de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, a anunţat că Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, foloseşte un dispozitiv de tratament pentru apneea de somn în timpul somnului, numit CPAP (presiune pozitivă continuă în căile respiratorii).

Aceste măşti, folosite pentru a preveni sforăitul, au curele elastice care fixează aparatul pe nas.

Andrew Bates a menţionat că Joe Biden a menţionat anterior problemele sale de apnee de somn în numeroase rapoarte medicale începând cu anul 2008.

“El a folosit dispozitivul CPAP în seara precedentă, lucru obişnuit pentru persoanele cu astfel de afecţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Joe Biden, născut în 1942, este cel mai în vârstă preşedinte american aflat în funcţie, iar starea sa de sănătate atrage o atenţie deosebită.

În cazul în care va fi reales în 2024, el ar avea 86 de ani la sfârşitul celui de-al doilea mandat.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00