Federația “Solidaritatea Sanitară” anunță noi proteste

de admin 2
0 comentariu 13 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Federația “Solidaritatea Sanitară” anunță o nouă acțiune de protest pentru susținerea revendicărilor angajaților din Sănătate.

Protestul este dedicat tuturor angajaților care lucrează în ture și urmărește să atragă atenția asupra ofertei guvernului, considerată departe de a satisface așteptările și de a elimina discriminările dintre categorii.

În comunicatul organizației se subliniază că continuitatea serviciilor medicale și funcționarea unităților sanitare sunt asigurate de angajații din Sănătate și costurile suportate de familiile acestora. Prin urmare, se cere o recompensă proporțională pentru participarea la asigurarea continuității.

Peste 1.000 de angajați s-au alăturat în câteva ore acestei forme de exprimare a nemulțumirii. Solicitările includ acordarea recompenselor salariale conform legii, reducerea vârstei de pensionare pentru lucrul în ture și recunoașterea duratei schimbului de tură ca timp de muncă.

Protestul face parte dintr-o serie de acțiuni menite să obțină respectarea revendicărilor și reprezintă o etapă premergătoare grevei generale.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00