Madonna, internată la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene grave

de admin 2
0 comentariu 15 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Cântăreața americană Madonna, în vârstă de 64 de ani, se află în proces de recuperare după o “infecție bacteriană gravă”, care a necesitat internarea ei într-o unitate de terapie intensivă pe 24 iunie. Din cauza stării sale de sănătate, artista a fost nevoită să amâne noul ei turneu, care urma să înceapă la mijlocul lunii iulie în Canada, conform declarației agentului său, citată de AFP.

Managerul ei, Guy Oseary, a scris pe contul său de Instagram că starea de sănătate a Madonnei se îmbunătățește, dar ea rămâne sub supravegherea personalului medical. Cu toate acestea, nu a precizat dacă Madonna este încă spitalizată sau primește îngrijire la domiciliu.

“Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a contractat o infecție bacteriană gravă, care a necesitat internarea ei într-o unitate de terapie intensivă pentru câteva zile”, a dezvăluit Oseary, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

Agentul vedetei a anunțat că, în acest moment, toate angajamentele Madonnei, inclusiv turneul, trebuie suspendate. El a promis că noile date pentru turneul “Celebrations” din America de Nord și Europa, inclusiv Paris și Londra, vor fi comunicate “în curând”.

Primul concert al turneului era programat să aibă loc pe 15 iulie la Vancouver, în vestul Canadei.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00