România se face de baftă: Patru perechi de ghete dispărute din vestiarul de la Cluj Arena

de admin 2
0 comentariu 21 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

România se face din nou de râs. Patru perechi de ghete au fost furate chiar din vestiarul de la Cluj Arena, acolo unde au fost repartizați jucătorii de fotbal din Italia U21.

Poliția din Cluj-Napoca a anunțat că o anchetă a fost demarată în data de 25 iunie pentru a descoperi hoții care au dat lovitura în timpul meciului împotriva Franței U21 în cadrul Campionatului European de Fotbal U21. Conform informațiilor, polițiștii au stabilit că în perioada 22-23 iunie, niște indivizi necunoscuți au profitat de ușile vestiarelor neasigurate de la Cluj Arena și au reușit să sustragă cele patru perechi de ghete aparținând jucătorilor italieni.

“Este incredibil ca așa ceva să se întâmple într-un astfel de turneu de prestigiu. Suntem hotărâți să găsim hoții și să le aducem ghetele înapoi jucătorilor noștri”, a declarat un oficial al Poliției Municipiului Cluj-Napoca pentru ziarul ”Bună Ziua, Cluj”.

În timp ce ancheta continuă, echipa Italiei se confruntă acum cu o situație dificilă, fiind nevoită să găsească soluții rapide pentru a înlocui ghetele furate. Lupta pentru calificare în Grupa D rămâne deschisă, cu Franța conducând cu șase puncte, iar Italia și Elveția având câte trei puncte, în timp ce Norvegia rămâne fără niciun punct.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00