Serviciile duty-free din Aeroportul Henri Coandă vor fi suspendate pentru o săptămână

de admin 2
0 comentariu 17 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Conform informațiilor furnizate de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) joi, serviciile comerciale tip duty-free și conexe din Aeroportul Henri Coandă vor fi suspendate în perioada 1-8 iulie. Această măsură este rezultatul încetării contractului de asociere pentru spațiile duty-free.

Potrivit CNAB, această perioadă de suspendare este necesară pentru finalizarea tuturor procedurilor obligatorii în astfel de situații, inclusiv inventarierea și predarea-primirea. De asemenea, spațiile comerciale vor fi pregătite pentru a funcționa în conformitate cu noul contract de închiriere, încheiat în urma unei licitații transparente. Atât CNAB, cât și partenerii contractuali depun toate eforturile necesare pentru redeschiderea tuturor spațiilor comerciale la data de 9 iulie, conform informării CNAB.

În data de 23 iunie, Compania Națională Aeroporturi București a anunțat că a adjudecat licitațiile pentru spațiile comerciale de retail și alimentație publică din Aeroportul Henri Coandă. Contractele de închiriere vor fi semnate pe o perioadă limitată de șase luni.

Procedurile de licitație au fost organizate prin intermediul Bursei Române de Mărfuri, iar CNAB a invitat 184 de companii de profil, dintre care 12 au depus oferte, conform sursei citate.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00