Simona Halep, audiată la Tribunalul din Londra: Verdictul în două săptămâni

de admin 2
0 comentariu 21 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Suspendată temporar din tenis începând din octombrie anul trecut, Simona Halep a avut în cele din urmă oportunitatea de a se prezenta în fața unui tribunal sportiv după trei amânări ale procesului. Sportiva română a fost depistată pozitiv cu substanța Roxadustat și este, de asemenea, acuzată de nereguli în pașaportul biologic.

Potrivit informațiilor furnizate de DigiSport, Simona Halep a fost audiată miercuri la Tribunalul din Londra, iar un prim verdict este așteptat peste două săptămâni.

Sursele citate anticipează o suspendare de doi ani pentru Simona, însă există posibilitatea ca pedeapsa să fie redusă la jumătate în urma unui eventual recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

“Simona a fost audiată astăzi (n.r. miercuri), dar va fi audiată și mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Momentul care a fost amânat a avut loc. Simona, împreună cu avocații săi, și-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. De obicei, se acordă suspendări de doi ani aici, iar apoi deciziile sunt contestate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. De obicei, acolo pedepsele sunt reduse la jumătate. Termenul de suspendare provizorie este scăzut, iar această suspendare provizorie este în vigoare din noiembrie 2022” – a declarat Dragoș Suciu, comentator DigiSport.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00