AUR Constanța prezintă proiecte legislative și strategii politice în cadrul conferinței de presă

by admin 2
0 comentariu 21 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Astăzi, pe data de 30 iunie 2023, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Constanța organizează o conferință de presă importantă.

Evenimentul reunește participanți importanți precum Dumitru Badragan, purtător de cuvânt al AUR Constanța și deputat de Dolj, Daniel Gheba, Alexandru Dogaru, președinte al Organizației de Tineret, și Cătălin Marian Apostol, președintele Organizației din Cernavodă.

În cadrul conferinței, sunt prezentate inițiativele legislative ale AUR în Parlament, dintre care unul dintre cele mai importante proiecte este înființarea Muzeului Golgota Bucovinei.

De asemenea, AUR exprimă opinia că reforma pensiilor speciale este doar un gest formal, susceptibil să fie declarat neconstituțional.

Reprezentantul Organizației de Tineret, Alex Dogaru, a avut și el o intervenție în cadrul conferinței. El a menționat că la nivelul Organizației Municipale de Tineret există 15 membri activi, iar la nivel județean s-a decis formarea unor grupuri de inițiativă în rândul tinerilor.

Deputatul Daniel Gheba, reprezentant al județului Dolj, a anunțat programul “Vara Românilor”, care implică participarea tuturor parlamentarilor partidului la întâlniri cu cetățenii în diferite locații din țară.

Pe data de 22 iulie, la Arenele Romane, AUR va prezenta lista candidaților pentru alegerile europarlamentare și va marca oficial începerea campaniei electorale pentru acest scrutin.

Cătălin Apostol, președintele AUR Cernavodă, a subliniat că a ales să se implice activ în dezvoltarea economică a orașului în calitate de membru al AUR.

Apostol a menționat că organizația este deschisă tuturor categoriilor sociale și de vârstă, iar în viitor, organizația din Cernavodă va veni cu soluții pentru problemele orașului, care sunt numeroase și nu pot fi rezolvate doar prin intermediul centralei nucleare, fiind necesare și alte oportunități de dezvoltare.

Puteți urmări conferința de presă aici: Conferință de presă AUR Constanța

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00