Biblioteca Municipală Mangalia lansează programul ‘Bibliovacanța’!

de admin 2
0 comentariu 22 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Biblioteca Municipală Mangalia, situată în Piața Republicii, lansează programul “Bibliovacanța” începând de luni, 3 iulie, oferind o oportunitate unică copiilor de a se bucura de activități educative și distractive într-un mediu plăcut și răcoros, evitând căldura de afară.

În fiecare luni, miercuri și vineri, între orele 13:00-15:00, copiii sunt invitați să participe la ateliere de scriere creativă și handcraft, concepute special pentru a îmbina jocul cu învățarea. Echipa dedicată a bibliotecii a pregătit numeroase surprize și activități speciale, menite să îi inspire și să îi încurajeze pe cei mici să își dezvolte abilitățile artistice și creative.

Prin intermediul atelierelor de scriere creativă, copiii vor putea explora lumea fascinantă a cuvintelor și vor învăța să își exprime ideile și imaginația într-un mod original și captivant. În cadrul atelierelor de handcraft, aceștia vor avea ocazia să-și dezvolte îndemânarea și creativitatea prin realizarea de obiecte handmade, descoperind astfel plăcerea lucrului manual.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00