Cel care dorește să demoleze Vila Reginei Maria va conduce colosul industrial Chimcomplex

de admin 2
0 comentariu 96 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Mureșeanul Ștefan Vuza, un cunoscut om de afaceri, va fi reconfirmat în funcția de conducere la Chimcomplex, gigantul industrial din România. Această decizie importantă a fost luată în urma Adunării Generale a Acționarilor, programată pentru data de 31 iulie 2023. Principala temă pe ordinea de zi a ședinței va fi aprobarea noii echipe de management, care va prelua conducerea celui mai mare producător de produse chimice din țară.

În cadrul întâlnirii, acționarii vor analiza numirea a 6 administratori statutari, care vor prelua responsabilitățile începând cu data de 1 august 2023. Mandatele actualilor administratori, respectiv domnii Iuliu-Liviu Cojoc, Dumitru Coman, Witold Piotr Urbanowski, Gabriel Tischer, doamna Veronica Preoteasa și societatea Platinum Advisory Services SRL, reprezentată de Alexander Madeline-Dalila, vor expira în data de 31 iulie 2023. Astfel, se va decide fie prelungirea mandatelor administratorilor existenți, fie cooptarea unor noi membri în echipa de conducere.

Iuliu-Liviu Cojoc este unul dintre membrii de lungă durată ai conducerii Chimcomplex SA, fiind, în același timp, și acționar al companiei. Ingeniosul mureșean a devenit cunoscut în rândul publicului constănțean în primăvara anului 2022, când și-a anunțat controversata intenție de a demola Vila Reginei Maria, o clădire istorică celebră situată în Mamaia.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00