Din 3 iulie, Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța trece la programul de vară

de admin 2
0 comentariu 16 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Biblioteca Județeană “Ioan N. Roman” Constanța a stabilit programul săptămânal cu publicul pentru a asigura servicii de calitate și acces la resursele bibliotecii. Astfel, începând cu data de 3 iulie, programul de funcționare al bibliotecii va fi următorul:

Luni:

  • orele 8:00 și 16:00 – Punctele de informare comunitară și de informare bibliografică;
  • orele 13:00 și 20:00 – Punctele de lucru pentru înscrieri, săli de lectură, referințe generale, secția de Împrumut pentru copii, Secția de Împrumut pentru adulți, Mediatecă, Ludotecă și Centrul de Internet pentru Public.

Marți, joi și vineri:

  • orele 8:00 și 16:00 – Serviciile de informare comunitară, informare bibliografică, înscrieri, săli de lectură, referințe generale, secția de Împrumut pentru copii și cea pentru adulți, Mediatecă, Ludotecă și Centrul de Internet pentru Public.

Miercuri:

  • orele 8:00 și 16:00 – Punctele de informare comunitară și informare bibliografică;
  • orele 12:00 și 20:00 – Serviciile de înscrieri, săli de lectură, referințe generale, secția de Împrumut pentru copii, Secția de Împrumut pentru adulți, Mediatecă, Ludotecă și Centrul de Internet pentru Public.

Sâmbătă și duminică: Închis. Biblioteca nu va fi deschisă publicului, asigurând astfel pregătirea și organizarea internă a instituției.

Biblioteca Județeană “Ioan N. Roman” Constanța își încurajează utilizatorii să respecte măsurile de siguranță și regulile bibliotecii pentru a asigura un mediu sigur și confortabil pentru toți vizitatorii.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00