Inspectoratul de Poliție Județean Constanța organizează concurs intern pentru funcția de șef post de poliție la Agigea

de admin 2
0 comentariu 8 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, cu sediul în Municipiul Constanța, Bulevardul Mamaia, nr. 106, județul Constanța, anunță organizarea unui concurs intern pentru ocuparea funcției de conducere vacante de șef post de poliție la Postul de Poliție comunal Agigea.

Concursul se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța în data de 03.08.2023, începând cu ora 11:00. Procedura de selecție constă într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, conform prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I. Interviul va fi înregistrat audio și/sau video.

Evaluarea finală a rezultatelor interviului se va realiza pe baza unei scale de la 1 la 10. Candidatul cu cea mai mare notă, minim 7.00, va fi declarat “admis”.

În cazul în care mai mulți candidați obțin aceeași notă, se va lua în considerare vechimea acestora în specialitatea postului scos la concurs. Candidatul cu cea mai mare vechime va fi declarat “admis”.

În cazul în care mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului, se va lua în considerare vechimea în studiile necesare postului scos la concurs. Candidatul cu cea mai mare vechime în studii va fi declarat “admis”.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00