Ministerul Afacerilor Interne prezintă efectivele și tehnica pentru sezonul estival pe litoral

de admin 2
0 comentariu 105 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ministrul Cătălin Predoiu și Raed Arafat au participat la eveniment, alături de prefectul Silviu Coșa și șeful IPJ Constanța, Adrian Glugă.

Prezentarea a avut loc în parcarea Hotelului Rex din Mamaia, iar oficialii au subliniat importanța muncii structurilor MAI în asigurarea ordinii publice. Ministrul Predoiu a apreciat activitatea polițiștilor și le-a transmis că guvernul și parlamentul le vor oferi sprijinul necesar în lupta împotriva infracționalității.

De asemenea, a îndemnat la respectarea legii și la creșterea încrederii cetățenilor în instituțiile de securitate. Planificatorii au fost îndemnați să asigure condiții de muncă optime pentru personalul operativ, iar aplicarea riguroasă a legii în cazul abaterilor de la regulile de circulație, consumul de alcool și droguri a fost subliniată.

Prioritățile MAI rămân combaterea traficului de droguri și de persoane. Ministrul Predoiu a încheiat prin încurajarea polițiștilor să continue eforturile și să se întoarcă acasă cu sentimentul îndeplinirii datoriei.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00