Pregătiri intense pentru Black Sea Air Show, evenimentul aviatic de top de pe Litoral

de admin 2
0 comentariu 18 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, în parteneriat cu Aeroclubul României și Mistral Tours & Events, se pregătește pentru cel mai așteptat eveniment aviatic al anului, Black Sea Air Show. Ajunsă la a doua ediție, acest spectacol aerian de excepție va avea loc pe 5 august 2023, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Pe lângă prestația piloților de elită ai Șoimii României, Aeroclubului României și Forțelor Aeriene Române, evenimentul va aduce și alte surprize spectaculoase. Invitați speciali vor demonstra măiestria și performanțele lor într-un spectacol aerian ce promite să fie de neuitat.

“Bucuria noastră este să anunțăm cea de-a doua ediție a Black Sea Air Show. Organizarea acestui show aerian reprezintă o provocare pentru noi, mai ales că au trecut doar 4 ani de la prima ediție. Împreună cu partenerii noștri, ne propunem să oferim publicului numere inedite de acrobație aeriană. Spectatorii se vor putea bucura și de o expoziție impresionantă de aeronave și echipamente aeroportuare”, declară Bogdan Artagea, Director General al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Prima ediție a acestui spectacol aerian de referință a strâns un număr semnificativ de peste 15.000 de spectatori entuziaști. Organizatorii așteaptă cu nerăbdare participarea unui număr și mai mare de spectatori la această a doua ediție.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00