Proiecție inedită în lanul de lavandă de la Pecineaga!

de admin 2
0 comentariu 73 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada organizează în cadrul Festivalului Lavandei de la Pecineaga – RetroCINEMA cu Parfum de lavandă o proiecție eveniment la sediul Consiliului Județean Constanța. Evenimentul va avea loc vineri, 30 iunie 2023, începând cu ora 21:30.

Publicul pasionat de experiențe culturale unice este invitat să se alăture acestei proiecții în aer liber a filmului “Charade/Șarada” (1963), într-un decor natural deosebit oferit de lanul proaspăt și parfumat de lavandă. Cinefilii vor avea ocazia să se bucure de o comedie americană clasică, în care romantismul și suspansul se împletesc într-o atmosferă relaxantă și parfumată de flori de levănțică.

Festivalul Lavandei, ediția a V-a, sub brandul “Experiențe Dobrogene”, a inaugurat oficial sezonul mov în câmpul de la Pecineaga pe 16 iunie. Acest eveniment oferă o experiență estivală de neuitat și este situat la doar 40 de kilometri distanță de Constanța și la 12 kilometri de Mangalia.

“Charade/Șarada” (1963) este o combinație de comedie, romantism, mister și thriller. Cine ar fi crezut că Audrey Hepburn, delicată și elegantă, va juca într-un film de dragoste și spionaj? Povestea intrigantă a filmului, care rivalizează cu cele ale lui James Bond, urmărește schimbările identității protagonistului interpretat de Cary Grant (Peter Joshua).

Vă așteptăm să vă bucurați de film și natură în mijlocul lanului parfumat de lavandă!

Intrarea este liberă!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00