Frigărui cu mușchiuleț de porc și legume

de admin 2
0 comentarii 25 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 muşchiuleţ de porc;
  • 200 g bacon;
  • 1 dovlecel;
  • 1 ceapă;
  • sare, piper;
  • 4-5 căţei de usturoi, zdrobiţi;
  • zeamă de lămâie;
  • 1-2 linguriţe de ulei de măsline;
  • leuştean pentru decor.

Mod de prepare:

  1. Cureţi muşchiul de pieliţe şi-l tai cubuleţe. Speli dovlecelul, apoi îl tai rondele potrivite. Cureţi ceapa, o speli şi o tai ca pe dovlecel.
  2. Pui pe ţepuşe, alternând: carne, bacon, ceapă, dovlecel şi iar carne, bacon, ceapă, dovlecel până termini toate ingredientele.
  3. Dai cu sare şi piper fiecare frigăruie şi le pui pe toate pe grătarul încins. Le laşi să se frigă frumos pe fiecare parte şi dai deoparte.
  4. Serveşti frigăruile cu sos de usturoi pe care îl prepari astfel: amesteci usturoiul zdrobit cu ulei de măsline, adaugi câteva picături de zeamă de lămâie și omogenizezi.
  5. Apoi stropeşti frigăruile cu sosul obţinut. Dacă preferi, la final poţi adăuga leuştean, ca decor.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW