Șantierul naval Damen Mangalia lansează o amplă campanie de recrutare: 227 de posturi!

by admin 2
0 comentariu 1.1K vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Damen Shipyards Mangalia, liderul în sud-estul Europei în domeniul construcției navale, anunță lansarea unei ample campanii de recrutare pentru a completa echipa cu 227 de noi membri.

“Planul actual de producție necesită o extindere a numărului de angajați calificați și necalificați, cu posibilitatea obținerii calificării la locul de muncă. Dorim să dezvoltăm echipa noastră și, mai mult decât atât, să creștem activitatea la Șantierul Damen Mangalia, astfel încât să contribuim semnificativ la dezvoltarea economiei regionale și să devenim un jucător important în industria de profil pe termen mediu și lung”, a declarat Liana Constantin, Director Corporate Affairs al Damen Shipyards Mangalia.

Damen Shipyards Mangalia caută personal pentru diferite meserii specifice domeniului naval, printre care: lăcătuși, sudori, tubulatori, mecanici, maiștri producție și alți specialiști.

Pentru a sprijini noua generație de constructori de nave, șantierul naval de la Mangalia oferă cursuri de formare și cazare, oferind astfel oportunități de carieră pe termen lung, într-un mediu stabil, competitiv, multicultural și internațional, promovând inițiativa și munca în echipă.

“Șantierul Damen Mangalia reprezintă o oportunitate importantă pentru orice carieră. Persoanele interesate pot aplica pentru unul dintre posturile disponibile prin trimiterea unui CV la adresa de e-mail dsma@damen.com sau direct la sediul Damen Shipyards Mangalia, Strada Portului, Nr. 1, Mangalia, județul Constanța”, se menționează în comunicat.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00