Aplicația mobilă CFR Călători: Un mijloc modern de achiziționare a biletelor

de admin 2
0 comentariu 13 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Reprezentanții CFR Călători au emis un comunicat important prin care anunță că au fost introduse noi modalități de achiziționare a legitimațiilor de călătorie pentru adulți, copii, elevi și studenți. În plus față de canalele tradiționale de vânzare, acum este posibil să cumpărați bilete și abonamente prin intermediul platformei online implementată de Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF).

Platforma online oferă posibilitatea de a achiziționa bilete integrate în conformitate cu normele și actele legislative în vigoare, asigurând astfel că toți călătorii beneficiază de tarife corecte.

Pentru a facilita călătoriile cu anticipație, CFR Călători așteaptă pasagerii să utilizeze cu încredere următoarele opțiuni de achiziție a biletelor cu 30 de zile înainte de călătorie:

În acest sens, se reamintește tuturor călătorilor să se asigure că dețin un bilet de călătorie corespunzător rangului de tren și zonei kilometrice pentru evitarea taxării suplimentare în tren. De asemenea, pasagerii trebuie să fie conștienți de reglementările în vigoare și să se conformeze acestora pentru a evita să fie sancționați cu amenzi.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00