Fundația Culturală Memoria lansează proiectul „Libertate și modele: Istoria recentă a României prin benzi desenate și interviuri”

by admin 2
0 comentariu 53 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Fundația Culturală Memoria lansează proiectul cultural-educațional “Libertate și modele: Istoria recentă a României prin benzi desenate și interviuri”, anunță oficialii instituției.

Proiectul se va desfășura în perioada iunie 2023 – octombrie 2023 și va avea loc în mai multe orașe, printre care Bruxelles, Charleroi, Luxemburg și București.

Printre obiectivele proiectului se numără:

  • Organizarea de ateliere de benzi desenate conduse de Mihai Grăjdeanu și ateliere de istorie orală susținute de Cosmin Budeancă.
  • Expoziția intitulată “BD Historia: Libertate și modele. Istoria recentă a României prin benzi desenate și interviuri”, realizată de Mihai Grăjdeanu.
  • Lansări editoriale și traduceri.

Proiectul beneficiază de cofinanțare din partea Institutului Cultural Român, prin Programul Cantemir 2023 – program de finanțare pentru proiecte culturale destinate mediului internațional.

Fundatia Culturala Memoria vă invită la evenimentul de lansare a proiectului, care va avea loc duminică seara, pe data de 2 iulie 2023, începând cu ora 20:00 (ora României), prin intermediul platformei Zoom.

Evenimentul online este organizat de Fundația Culturală Memoria în colaborare cu toți partenerii proiectului: Partenariat Villages Roumains Charleroi (PVR), Language.lu/Group Moraru sarl, Luxembourg, Asociația EuropaNova Bruxelles, Muzeul Ororilor Comunismului din România (MOCR), Asociația Casa Memorială „Iuliu Maniu” Bădăcin și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR).

Linkul de participare la eveniment va fi comunicat prin e-mail. Pentru înscrieri și mai multe informații, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: revistamemoria@gmail.com.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00