Italia ar putea fi gazda unui duel între Mark Zuckerberg și Elon Musk la Colosseum

de The one
0 comentariu 23 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ministrul Culturii din Italia l-a contactat pe Mark Zuckerberg pentru a discuta posibilitatea organizării unui duel cu Elon Musk la Colosseum, conform publicației americane TMZ.

Cei doi miliardari din domeniul tehnologiei au părut să fi convenit asupra unei forme de luptă într-o cușcă la începutul acestei luni. Zuckerberg a răspuns solicitării lui Musk pe Instagram cu replica “Trimiteți-mi locația”. Echipa lui Zuckerberg ar fi transmis oferta de a utiliza Colosseum-ul către președintele UFC, Dana White, care a afirmat anterior că atât Musk, cât și Zuckerberg sunt “foarte serioși” în privința posibilității unei astfel de lupte.

Raportul mai indică faptul că Musk și Zuckerberg au negociat cu White “de mai multe ori pe zi, timp de peste o săptămână”. Cu toate acestea, nu este clar dacă lupta ar avea loc în interiorul sau în afara arenei antice, care are peste 2.000 de ani, deoarece doar câteva sute de persoane ar putea asista la eveniment în scaunele amfiteatrului.

Motivul pentru care ministrul italian al culturii ar propune un astfel de eveniment nu este clar, și nici autenticitatea ofertei nu este confirmată.

Colosseum-ul, finalizat în anul 80 d.Hr., este un simbol iconic al Romei și o atracție turistică foarte populară, fiind vizitat de milioane de oameni în fiecare an. Este, de asemenea, înscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO și este considerat una dintre cele mai mari realizări ale arhitecturii și ingineriei romane.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00