Compania românească GLO Marine a deschis un nou sediu în Mangalia!

by admin 2
0 comentariu 76 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Sectorul maritim dedicat navelor în operare se confruntă de câțiva ani cu provocări noi, dar și oportunități notabile. Piața de reparații și mentenanță a navelor – atât din zona UE, cât și la nivel global va continua să se extindă în următorii ani, propulsată de priorități precum diminuarea poluării, decarbonizarea, sustenabilitatea navelor în operare, digitalizarea, calitatea și eficientizarea soluțiilor.

GLO Marine, o companie dinamică de arhitectură și inginerie navală cu capital 100% românesc și-a adaptat modelul de business pentru a beneficia de noile oportunități din sector, concentrându-se pe dezvoltarea de soluții și pachete integrate de servicii de inginerie, consultanță tehnică și suport de șantier pentru navele în operare.

Pentru a răspunde cerințelor în continuă evoluție ale pieței, GLO Marine ia măsuri pentru extinderea operațiunilor, astfel a deschis un nou sediu în Mangalia: Strada I.C Brătianu, nr. 2, Clădirea Delphine Comar SRL.

“Este un moment benefic să ne extindem operațiunile prin deschiderea unui nou sediu și în Mangalia, marcând astfel noi oportunități pentru acest domeniu pe piața din România. De asemenea, ne dorim să conturăm împreună detalii despre rolul pe care companiile din acest sector este necesar să și-l asume în abordarea acestor provocări. De aceea am decis să deschidem un nou sediu în Mangalia”, ne transmite Liviu Gălățanu, Manager General al companiei.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00