Delphine Comar demarează un nou program de selecție pentru cadeți!

de admin 2
0 comentariu 10 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Pentru toți cei care se află la începutul carierei de navigator și caută un loc unde să-și dezvolte experiența, Delphine Comar oferă șansa de a face parte dintr-un program de selecție dedicat. Compania noastră are parteneriate stabile cu diferiți colaboratori din industrie, ce durează de peste 20 de ani și sunt de tip european.

Absolvenții selectați pentru acest program vor beneficia de oportunitatea de a se întoarce la bordul navelor în calitate de junior officers, după finalizarea cu succes a acestui program. Este o ocazie extraordinară de a dobândi experiență în domeniul navigației și de a avansa în carieră.

Cei interesați sunt invitați să trimită o aplicație detaliată la adresa de e-mail: office@delphinecomar.com. Echipa noastră va analiza cu atenție fiecare candidatură și va oferi mai multe informații referitoare la procesul de selecție.

Pentru a afla mai multe detalii despre această oportunitate, vă invităm să vizitați site-ul nostru: www.delphinecomar.com. Acolo veți găsi informații suplimentare despre companie, programul de selecție și beneficiile oferite absolvenților care se alătură echipei noastre.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00