Leandro De Niro Rodriguez, nepotul actorului Robert De Niro, în vârstă de 19 ani, a încetat din viață în mod neașteptat

de admin 2
0 comentariu 98 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Anunțul a fost făcut de mama lui, Drena De Niro, fiica adoptivă a actorului, în urma căsătoriei acestuia cu Diahnne Abbott.

“Nu știu cum să trăiesc fără tine… Mi-aș dori ca dragostea să te salveze” – o postare pentru a anunța întregii lumi cea mai mare tragedie prin care poate trece un om, pierderea unui copil: „Îngerul meu frumos și dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte încă de când te-am simțit în burtă. Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Aș vrea să pot fi cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult devenind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat. Îmi pare atât de rău, puiul meu, atât de rău. Odihnește-te în pace și în raiul veșnic, scumpul meu băiat”.

Deocamdată, Robert De Niro nu a făcut nicio declarație publică referitoare la tragedia familială. Actorul în vârstă de 80 de ani a devenit recent tatăl celui de-al șaptelea copil al său.

Drena, în vârstă de 51 de ani, nu a avut niciodată contact cu tatăl biologic și a fost adoptată de familia De Niro la vârsta de 9 ani. Leandro era un actor în devenire și a apărut împreună cu mama sa în filmul “A Star is Born” din 2018, interpretând rolul fiului lui George ‘Noodles’ Stone, jucat de Dave Chapelle.

De asemenea, Leandro a avut roluri în filme precum “The Collection” din 2005 și “Cabaret Maxime” din 2018.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00