Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” Mangalia primește finanțare europeană pentru un nou proiect Erasmus+ în domeniul Formării Profesionale!

de admin 2
0 comentariu 42 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

O veste extraordinară vine din partea Liceului Tehnologic “Ion Bănescu” Mangalia, care a obținut finanțare europeană pentru un proiect Erasmus+ de mobilitate în domeniul Formării Profesionale. În anul școlar 2023-2024, atât elevii, cât și cadrele didactice vor avea oportunitatea de a participa la stagii de pregătire practică și formare profesională VET.

Profesoara Virginica Barabaș, directorul școlii, ne-a informat cu bucurie despre această realizare remarcabilă. Proiectul Erasmus+ reprezintă o oportunitate unică de dezvoltare personală și profesională pentru elevi și cadrele didactice implicate.

Stagiile de pregătire practică și formare profesională VET oferă participanților experiențe valoroase în domeniul lor de specialitate, facilitându-le accesul la cunoștințe și abilități relevante pentru piața muncii. Astfel, elevii vor avea șansa de a învăța prin practică și de a se pregăti pentru o carieră de succes.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00