Conferință de presă privind ediția aniversară a festivalului Neversea

by admin 2
0 comentariu 37 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Organizatorii festivalului Neversea susțin o conferință de presă în aceste momente, la care participă reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și Primăriei Constanța. În cadrul evenimentului, s-au oferit detalii importante despre organizarea și măsurile de siguranță luate pentru cea de-a cincea ediție a celui mai așteptat festival al mării, Neversea.

Un număr de 9 ofițeri și 53 de subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor fi mobilizați în misiuni zilnice pentru a asigura siguranța participanților.

De asemenea, 200 de polițiști vor fi prezenți în zona festivalului, atât în interiorul perimetrului, cât și în afara lui. Polițiștii rutieri vor fi desfășurați pe principalele artere pentru a se asigura că circulația se desfășoară în condiții de siguranță.

Edi Chereji, unul dintre organizatorii festivalului, a declarat: “Este o ediție aniversară, împlinim 5 ani. Festivalul se deschide în fiecare zi la ora 16:00, iar brățările pot fi ridicate începând de mâine, cu ora 15:00”.

Se estimează că festivalul va atrage un număr de peste 260.000 de participanți, aproximativ 70.000 de persoane pe zi.

Bugetul alocat pentru acest eveniment se ridică la peste 10 milioane de euro. În anii precedenți, conform rapoartelor băncii colaboratoare, festivalul a generat un impact financiar în comunitatea constănțeană de aproximativ 30 de milioane de euro, în anii 2019 și 2022.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00