Festivalul Neversea se apropie cu pași repezi, promițând o experiență de neuitat!

de admin 2
0 comentariu 34 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ediția aniversară de cinci ani, ce va avea loc între 6 și 9 iulie, se pregătește să impresioneze și să încânte zecile de mii de fani din țară și din străinătate care vor fi prezenți.

Cu peste 250 de artiști de top la nivel național și internațional, organizatorii au asigurat o paletă diversă de muzică și spectacole care vor captiva publicul. Cu nume mari și talente emergente, NEVERSEA 2023 promite să fie o explozie de energie și distracție pentru toți cei prezenți.

Pentru a asigura un flux eficient la intrare și pentru a facilita procesul de check-in și încărcare a cardurilor, organizatorii au pregătit în detaliu toate informațiile necesare. Este important ca toți posesorii de abonamente să completeze procesul de check-in, fie online, fie la locație. Totuși, se remarcă faptul că înregistrarea la fața locului implică o taxă suplimentară de 25 de euro/bilet.

Organizatorii subliniază că doar cei care se înregistrează prin procesul de check-in, fie online, fie la fața locului, vor putea primi brățara festivalului. Aceasta va fi oferită doar posesorilor de abonamente sau bilete de o zi, având un cod de bare valid și fiind însoțită de un document de identitate.

Cu anticipație și entuziasm crescând în fiecare zi, NEVERSEA 2023 se anunță a fi o experiență surprinzătoare, ce nu trebuie ratată de iubitorii de muzică și distracție din întreaga lume.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00