Liceul Teoretic “Callatis” Mangalia a fost selectat pentru un nou proiect Erasmus+

by admin 2
0 comentariu 47 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Liceul Teoretic “Callatis” Mangalia a primit o veste extraordinară în urma publicării rezultatelor selecției proiectelor Erasmus+. Instituția a obținut aprobarea pentru finanțarea unui nou proiect în valoare de 64.759 euro. Această oportunitate deschide noi orizonturi pentru școală, elevi și cadrele didactice implicate.

Proiectul, intitulat “Mobilități în domeniul formării profesionale”, cu codul de acțiune KA121 VET, va beneficia de finanțare europeană prin programul Erasmus+. Acesta oferă o oportunitate unică pentru 20 de elevi specializați în matematică-informatică și pentru 2 profesori de informatică de a participa la stagii de pregătire practică în cadrul unor prestigioase companii europene din domeniul IT. Această inițiativă reprezintă un pas important în dezvoltarea abilităților și cunoștințelor elevilor într-un mediu de lucru real, având posibilitatea de a învăța de la experți din industria IT.

Stagiile de pregătire practică oferite de companiile de IT partenere vor permite elevilor să obțină o perspectivă concretă asupra activității și cerințelor din industria IT. Aceștia vor putea aplica cunoștințele teoretice într-un mediu practic și se vor familiariza cu tehnologiile și procesele de lucru utilizate în această industrie în continuă evoluție.

Echipa școlii “Callatis” Mangalia merită felicitări pentru obținerea finanțării și le dorim succes în implementarea cu succes a proiectului Erasmus+ în domeniul formării profesionale. Această oportunitate va contribui la creșterea competențelor elevilor și la consolidarea colaborării internaționale în domeniul educației.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00