Ministerul Educaţiei dezvăluie identitatea persoanei care a fotografiat şi a dezvăluit subiectele de la Bacalaureat

de admin 2
0 comentariu 42 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Un moment surprinzător a avut loc astăzi în Parlament în timpul audierii secretarului de stat Florin Lixandru în legătură cu fraudele de la BAC. Ministerul Educaţiei a anunţat că a reuşit să identifice persoana responsabilă pentru actul revoltător de transmitere a fotografiilor cu subiectele examenului de Bacalaureat către public. Cu toate că oficialii au menţionat că respectiva persoană era membră a unei comisii de supraveghere, detalii suplimentare nu au fost oferite.

Secretarul de stat, Florin Lixandru, a subliniat seriozitatea situaţiei şi a declarat că persoana în cauză este supusă acum unei anchete riguroase, urmând să suporte consecinţele conform legii. În cazul în care probele vor demonstra necesitatea, se va ajunge chiar şi la cercetarea penală.

În ceea ce priveşte celelalte anchete desfăşurate în legătură cu căutările online ale subiectelor la proba de Limba şi literatura Română din cadrul Bacalaureatului 2023, secretarul de stat a afirmat că eforturile de investigare continuă în vederea stabilirii modului în care a fost posibil un astfel de incident. Suspansul rămâne în aer, iar publicul aşteaptă cu nerăbdare dezvăluirile ulterioare în această controversată afacere a examenului de Bacalaureat.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00