Supă picantă de pui

de admin 2
0 comentarii 34 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1/2 piept de pui;
  • 1 ceapă;
  • 1 morcov;
  • 1 conservă mică de boabe de porumb fiert;
  • 2 linguri bulion;
  • 1 ardei iute, proaspăt sau uscat;
  • pătrunjel pentru servit;
  • sare.

Mod de preparare:

  1. Carnea se pune la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute. Se ia spuma. Se adaugă morcovul rondele și ceapa întreagă și se mai lasă 10 minute.
  2. Se adaugă jumătate din conserva de porumb cu boabele trecute sub un jet de apă și se mai lasă 10 minute la fiert.
  3. Se scoate carnea, se mixează amestecul din oală cu blender-ul, se pune bulionul amestecat cu puțină apă și ardeiul iute tăiat mărunt. Se mai lasă un clocot.
  4. Se aduce la masă cu restul boabelor de porumb, carnea de pui ruptă fâșii și cu pătrunjel deasupra.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW