34
Ingrediente:
- 1/2 piept de pui;
- 1 ceapă;
- 1 morcov;
- 1 conservă mică de boabe de porumb fiert;
- 2 linguri bulion;
- 1 ardei iute, proaspăt sau uscat;
- pătrunjel pentru servit;
- sare.
Mod de preparare:
- Carnea se pune la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute. Se ia spuma. Se adaugă morcovul rondele și ceapa întreagă și se mai lasă 10 minute.
- Se adaugă jumătate din conserva de porumb cu boabele trecute sub un jet de apă și se mai lasă 10 minute la fiert.
- Se scoate carnea, se mixează amestecul din oală cu blender-ul, se pune bulionul amestecat cu puțină apă și ardeiul iute tăiat mărunt. Se mai lasă un clocot.
- Se aduce la masă cu restul boabelor de porumb, carnea de pui ruptă fâșii și cu pătrunjel deasupra.
Poftă bună!