Untold 2023: Experiența inedită în tărâmul Pheonix-ului!

de admin 2
0 comentariu 34 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Festivalul UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din întreaga lume, se pregătește să își deschidă porțile către universul său magic în perioada 3-6 august, adunând zeci de mii de fani și peste 250 de artiști naționali și internaționali. Experiența din acest an promite să fie una memorabilă pe durata celor patru zile de festival.

La cea de-a opta ediție, desfășurată în Cluj-Napoca, creatorii UNTOLD au pregătit un concept creativ captivant denumit “Phoenix”. Un tărâm imens al bucuriei, în întinderea de peste 235.000 de metri pătrați, așteaptă sărbătorirea vieții într-un mod unic și extraordinar. O sclipire magică face ca bariera dintre realitate și lumea imaginară să devină invizibilă, iar când această sclipire se aprinde, toți suntem învăluiți de o bucurie pură. Aceste mici particule luminoase se transformă în ceva spectaculos: un vortex de lumină, unic în felul său, care interacționează într-un mod continuu pentru a crea cu adevărat ceva special – un Phoenix în culori vibrante și pline de viață.

Pe parcursul celor patru zile de festival, orașul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii și magiei, aducând împreună cei mai mari artiști și DJ din întreaga lume. UNTOLD reprezintă locul în care iubitorii muzicii se pot conecta cu artiști de top pentru a trăi momente incredibile și de neuitat.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00