Zeci de mii de fani și peste 250 de artiști se pregătesc să trăiască o experiență magică la UNTOLD

de admin 2
0 comentariu 23 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Festivalul UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale la nivel global, se pregătește să deschidă porțile universului său magic în perioada 3-6 august, adunând zeci de mii de fani entuziaști și peste 250 de artiști naționali și internaționali. Experiența oferită în acest an promite să fie una de neuitat pe durata celor patru zile de festival.

În fiecare vară, în Cluj-Napoca, sute de mii de fani se adună pentru a scrie împreună un nou capitol al celei mai frumoase experiențe de festival. Pentru cea de-a 8-a ediție, organizatorii festivalului UNTOLD prezintă un concept captivant și creativ nou, intitulat “Phoenix”.

Un vast teritoriu al bucuriei, cu o suprafață de peste 235.000 de metri pătrați, te invită să sărbătorești viața într-un mod unic și inedit. Prin intermediul unei scântei magice, porțile dintre lumea reală și cea imaginară devin invizibile, iar odată ce această scânteie se aprinde, suntem cuprinși cu toții de o bucurie pură. Fiecare particulă se transformă într-un spectacol impresionant: un vortex de lumini, unic în felul său, care interacționează într-un mod continuu pentru a crea ceva cu adevărat special: un PHOENIX în culorile cele mai vibrante și vii.

Pe parcursul celor patru zile de festival, orașul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii și magiei, aducând împreună cei mai mari artiști și DJ-i de pe mapamond. UNTOLD reprezintă locul în care iubitorii muzicii se pot conecta cu artiști de top pentru a trăi momente incredibile și unice.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00