(Atenție Șocant) Animații reconstituitoare cu momentul tragic al submersibilului Titan

de admin 2
0 comentariu 74 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Tragedia celor cinci pasageri ai submersibilului Titan de la OceanGate a zguduit întreaga planetă. Înainte de acest incident, puține persoane își puteau închipui cât de apăsătoare a fost situația în ultimele momente ale pasagerilor, în timp ce se luptau să respire ultimele rezerve de oxigen, până când semnele imploziei au devenit evidente.

Odată ce implozia a fost confirmată, mai mulți animatori au creat clipuri reconstituind momentul tragic. Jurnaliștii de la publicația germană Bild au simulat explozia submersibilului Titan în Oceanul Atlantic și, conform versiunii lor, carlinga submarinului nu a rezistat presiunii apei, ceea ce a dus la distrugerea acesteia în câteva secunde. Toți cei cinci oameni aflați la bord au fost uciși pe loc.

De asemenea, în acel moment, echipajul navei-mamă de la suprafață a pierdut orice contact cu pasagerii de pe Titan. Componentele submersibilului au fost răspândite pe fundul oceanului, la aproximativ 400 de metri de epava navei Titanic, care s-a scufundat în 1912 după ciocnirea cu un iceberg.

Mai mulți experți în scufundări, printre care și celebrul regizor al filmului emblematic “Titanic” din 1997, James Cameron, au acuzat compania OceanGate că nu a testat submersibilul în prealabil și că acesta nu a fost verificat de o agenție de certificare.

(Atenție Șocant) Animații reconstituitoare cu hubloul central:

(Atenție Șocant) Animații reconstituitoare cu întreg submersibilul:

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00