Conopidă cu șuncă la cuptor

de admin 2
0 comentariu 27 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 1 căpățână conopidă;
  • 8 felii șuncă;
  • 350 g mozzarella;
  • 80 g unt;
  • 1 lingură făină;
  • 500 ml lapte;
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Se curăță, se spală conopida și se rupe în buchețele mici care se pun la fiert 20 de minute.
  2. Se pregătește sosul alb, pentru care se topesc 40 g unt, se pune făina, se adaugă laptele, sare și piper. Se fierbe amestecând continuu până ce devine un sos gros.
  3. Se taie șunca fâșii. Se taie mozzarella felii, păstrând câteva și pentru exterior. Se așază în forma de cuptor, unsă cu 20 g unt, conopidă, șuncă și mozzarella, intercalat.
  4. Se toarnă sosul, se pune restul de brânză și de unt, apoi se lasă la cuptor 25 de minute.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00